Kook workshop:
De Vlaamse Kost -> Plant Based
De Vlaamse Kost -> Plant Based
Wat kunt u verwachten:
Hands-on, creatief en actief aan de slag in kleine groepjes.
Afhankelijk van het aantal deelnemers maken jullie tijdens deze kookworkshop een shared diner van 4 tot 8 gangen.
Tijdens deze workshop maken we typische Belgische gerechten volledig plantbased. Van balletjes in tomatensaus tot vol au vent en stoof zonder vlees. In het dessert gaan we aan de slag met echte Belgische chocolade van top kwaliteit.
Deze workshop is volledig plantaardig echter niet (volledig) glutenvrij.
Na afloop proeven we van alle creaties en gaan we met een goed gevulde maag en receptenbundel naar huis voor thuis de opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen.
Wanneer & waar te volgen:
Bent u met een groep van minimaal 10 personen met een uiterst maximum van 20 personen?
Dan kan deze workshop doorgaan op dinsdagavond, woensdagavond of donderdagavond afhankelijk van beschikbaarheid naar eigen keuze. De workshop kan starten om 17:30,18:00 of om 18:30. Deze duurt circa 3,5 uur.
In LDC de stip in Oostkamp of op een locatie naar uw keuze.
Receptjes veranderen naar gelang seizoen en aantal personen
Hands-on, creatief en actief aan de slag in kleine groepjes.
Afhankelijk van het aantal deelnemers maken jullie tijdens deze kookworkshop een shared diner van 4 tot 8 gangen.
Tijdens deze workshop maken we typische Belgische gerechten volledig plantbased. Van balletjes in tomatensaus tot vol au vent en stoof zonder vlees. In het dessert gaan we aan de slag met echte Belgische chocolade van top kwaliteit.
Deze workshop is volledig plantaardig echter niet (volledig) glutenvrij.
Na afloop proeven we van alle creaties en gaan we met een goed gevulde maag en receptenbundel naar huis voor thuis de opgedane kennis in de praktijk te kunnen brengen.
Wanneer & waar te volgen:
Bent u met een groep van minimaal 10 personen met een uiterst maximum van 20 personen?
Dan kan deze workshop doorgaan op dinsdagavond, woensdagavond of donderdagavond afhankelijk van beschikbaarheid naar eigen keuze. De workshop kan starten om 17:30,18:00 of om 18:30. Deze duurt circa 3,5 uur.
In LDC de stip in Oostkamp of op een locatie naar uw keuze.
Receptjes veranderen naar gelang seizoen en aantal personen
Tarief:
€ 57 per persoon.
Inbegrepen:
Het shared diner inclusief aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht tot dessert, Receptenbundel
Welkomsdrankje & limonade van het huis. Onbeperkt koffie, thee, spuit en plat water.
Niet inbegrepen:
Rode Vegan wijn, Cola & Tönissteiner beschikbaar tegen meerprijs. (cash of app op gsm)
€ 57 per persoon.
Inbegrepen:
Het shared diner inclusief aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht tot dessert, Receptenbundel
Welkomsdrankje & limonade van het huis. Onbeperkt koffie, thee, spuit en plat water.
Niet inbegrepen:
Rode Vegan wijn, Cola & Tönissteiner beschikbaar tegen meerprijs. (cash of app op gsm)
Voor wie geschikt:
Onze kookworkshop zijn geschikt voor iedereen die interesse heeft in de plantaardige keuken.
Of u nu een flexitariër, vegetariër bent of helemaal niet. Vastloopt in de keuken door een intolerantie van zoon of dochter of uw zelf op lactose of ei. Allemaal welkom tijdens onze workshops.
Onze kookworkshop zijn geschikt voor iedereen die interesse heeft in de plantaardige keuken.
Of u nu een flexitariër, vegetariër bent of helemaal niet. Vastloopt in de keuken door een intolerantie van zoon of dochter of uw zelf op lactose of ei. Allemaal welkom tijdens onze workshops.