Workshop Koken met Stoom bakoven
Koken met stoom is een bijzonder zachte kookwijze waarbij vorm, uitzicht, smaak, geur en voedingswaarde maximaal gerespecteerd blijven. Deze workshop gaat door in de kookstudio van Pelma Keuken in Goes. Hier leert u onder begeleiding van Johan Moerdijk de lekkerste en gezondste gerechten bereiden in een stoom bakoven. In de kookstudio vind u het antwoord op al je culinaire vragen. Wil je weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt koken? Volg dan zeker deze 'Hands on' kookworkshop!In kleine groepjes leert u in de kookstudio van Pelma keukens in Goes een heerlijk 3 gangendiner bereiden in de stoom-bakoven. |
Het menu
Amuse *** Voorgerecht Zalm met een kruidenkorst Met een salade van spitskool Brood zelf gemaakt **** Hoofdgerecht Een duo bestaande uit: Gegrilde visfilet met diverse groenten uit de stoomoven Geserveerd met Risotto alla Milanese. Gebraden filet van parelhoen Met een crème van zoete aardappel en diverse groenten uit de stoomoven **** Dessert Gevuld flensje met vers fruit crème brûlée ijs *** Koffie of thee Het menu zal worden begeleid met passende wijn, fris of water. |
Tarief & Inschrijvingen
Deze workshop duurt ongeveer 3uur en wordt gehouden op donderdag in de kookstudio van Pelma Keukens in Goes.
Voor tarieven en inschrijvingen verwijzen wij u door naar Pelma Keukens in Goes.
Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
[email protected]
www.pelmakeukens.nl
Deze workshop duurt ongeveer 3uur en wordt gehouden op donderdag in de kookstudio van Pelma Keukens in Goes.
Voor tarieven en inschrijvingen verwijzen wij u door naar Pelma Keukens in Goes.
Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
[email protected]
www.pelmakeukens.nl